ελληνική ξηρά τροφή σκύλου aellis

Η κορυφαία ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis ήρθε στο Teacher’s Pet!

Όσοι μας γνωρίζετε, ξέρετε ότι επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τις τροφές που υπάρχουν στο κατάστημά μας, καθώς η ξηρά τροφή καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ευζωΐα του σκύλου. Γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis, αφού τη θεωρούμε μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία της.

Η ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis

Η Aellis είναι μία πραγματικά μοναδική περίπτωση ξηράς τροφής που ξεφεύγει από όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις τροφές των σκύλων. Είναι μία φουρνισμένη τροφή και αυτή ακριβώς η διαδικασία παραγωγής την κάνει ιδιαίτερα θρεπτική και εύπεπτη. Φτιάχνεται από ολόφρεσκα υλικά εγχώριας παραγωγής όπως φρέσκο κρέας ανθρώπινης κατανάλωσης από ελληνικές πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες και φάρμες, φρέσκα λαχανικά, superfoods και ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα και συντηρητικά, ούτε και αλλεργιογόνα όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι και η σόγια.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η μοναδική συσκευασία της. Οι συσκευασίες των 2kg και 10kg περιέχουν μικρότερα σακουλάκια των 500gr, ώστε η τροφή του σκύλου σας να κρατάει τη μυρωδιά και τη φρεσκάδα της ακριβώς όπως την ημέρα που παράχθηκε. Επίσης, είναι η μοναδική τροφή που προσφέρει ποικιλία γεύσεων σε ένα μόνο σακί! Αγοράζοντας το Mix Συνταγών, σε μία συσκευασία 10kg θα βρείτε μικρότερα πακετάκια των 500gr που συνδυάζουν τέσσερις διαφορετικές γεύσεις: κοτόπουλο, μοσχάρι, πρόβατο και ψάρι.

Το Teacher’s Pet έχει επιλεγεί ως αποκλειστικό σημείο διανομής για την ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis στην Ηλιούπολη. Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά πώς η Aellis μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του δικού σας σκύλου και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Στο pet shop μας θα βρείτε και δωρεάν δείγματα της Aellis.

Γιατί να επιλέξω την ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis;

Επειδή περιέχει ολόφρεσκες πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης που διατηρούν στο μέγιστο βαθμό την εξαιρετική θρεπτική τους αξία. Αυτό συμβαίνει λόγω του αργού φουρνίσματος κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Στα συστατικά της Aellis δεν θα βρείτε καθόλου: καλαμπόκι, σιτάρι, σόγια, ρύζι, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και αρώματα. Δεν θα διαβάσετε καμία άγνωστη λέξη, παρά μόνο φρέσκα συστατικά που θα χρησιμοποιούσατε και οι ίδιοι για να μαγειρέψετε στον σκύλο σας.

Είναι φυσικά υποαλλεργική και ιδιαίτερα εύπεπτη. Γι’ αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για σκύλους με δυσανεξία στη γλουτένη ή ευαισθησία στο στομάχι. Επίσης, με την μεριδοποίηση των 500gr παραμένει πάντα φρέσκια και λαχταριστή.

Είναι ελληνική, γεγονός που συμβάλλει στην υποστήριξη της εγχώριας οικονομίας και επίσης σημαίνει ότι είναι ιδανικά φτιαγμένη για το κλίμα μας.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ξηρά τροφή σκύλου Aellis πραγματικά μοναδική!

> Υψηλή ποιότητα & φρέσκα υλικά

Το πρώτο που κοιτάμε σε μία ξηρά τροφή σκύλου είναι τα συστατικά της, καθώς είναι εκείνα που καθορίζουν την ποιότητά της. Διαβάζοντας τα συστατικά της Aellis όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: αγνά ολόφρεσκα υλικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Aellis περιέχει:

  1. Φρέσκα κρέατα, ανθρώπινης κατανάλωσης από ελληνικές πιστοποιημένες φάρμες.
  2. Μία πλούσια ποικιλία λαχανικών από Έλληνες παραγωγούς.
  3. Superfoods.
  4. Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιείται ωμό στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας, διατηρώντας όλα τα πολύτιμα οφέλη του για τον σκύλο.

> Χωρίς συντηρητικά

Το ξέρατε ότι μόνο οι φουρνισμένες τροφές μπορούν να αποτελούνται από 100% φρέσκα υλικά, χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά; Πρόκειται για μια μοναδική και αγνή διαδικασία παραγωγής που προσφέρει πλούσια γεύση και εξαιρετική θρεπτική αξία στις συνταγές της Aellis.

> Χωρίς αλλεργιογόνα

Η Aellis είναι φυσικά υποαλλεργική, καθώς δεν περιέχει καθόλου αλλεργιογόνα όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι και η σόγια. Το μικρό ποσοστό καλών υδατανθράκων που είναι απαραίτητοι για την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή του σκύλου σας, προσλαμβάνεται μέσω της βρώμης. Η βρώμη δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και αμινοξέα.

> Πάντα φρέσκια και λαχταριστή

Με καθημερινή συνεχόμενη παραγωγή, η Aellis καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς με φρέσκες παρτίδες τροφής και μέγιστη ημερομηνία λήξης τους 9 μήνες. Επίσης, κάθε συσκευασία Aellis περιέχει σακουλάκια 500 γραμμαρίων. Με αυτόν τον τρόπο, η ξηρά τροφή κρατάει όλη τη φρεσκάδα, τη μυρωδιά και τη γεύση της μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στο μπολ του σκύλου σας.

Συνταγές & συσκευασίες

Οι συνταγές της Aellis περιλαμβάνουν τις εξής επιλογές: γαλοπούλα & κοτόπουλο, κοτόπουλο, μοσχάρι, πρόβατο και ψάρι. Οι διαθέσιμες συσκευασίες είναι: 250gr, 2kg και 10kg.

Επίσης, υπάρχει και το μοναδικό Mix Συνταγών στη συσκευασία των 10kg που περιλαμβάνει μεμονωμένες συσκευασίες των 500gr σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις: κοτόπουλο, μοσχάρι, πρόβατο και ψάρι. Έτσι με ένα μόνο σακί, ο σκύλος σας απολαμβάνει μία ποικιλία γεύσεων και θρεπτικών συστατικών.

Περισσότερα για την Aellis

Μάθετε περισσότερα για την Aellis, την κορυφαία ελληνική ξηρά τροφή σκύλου:

> Aellis Website

> Aellis Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα άρθρα & νέα από το Teacher’s Pet – Boutique Pet Shop.