ελληνική ξηρά τροφή σκύλου aellis

Η συνεργασία μας με την Aellis, την super premium, φουρνισμένη ελληνική ξηρά τροφή σκύλου είναι γεγονός και η αλήθεια είναι ότι πολύ το έχουμε χαρεί!

Στο Teachers Pet – Pet Shop θα βρείτε δωρεάν δείγματα της Aellis.

Γιατί να επιλέξω την ελληνική ξηρά τροφή σκύλου Aellis;
Επειδή περιέχει ολόφρεσκες πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης που διατηρούν στο μέγιστο βαθμό την εξαιρετική θρεπτική τους αξία. Αυτό συμβαίνει λόγω του αργού φουρνίσματος κατά τη διαδικασία παραγωγής

Στα συστατικά της Aellis δεν βρείτε καθόλου: καλαμπόκι, σιτάρι, σόγια, ρύζι, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και αρώματα. Δεν θα διαβάσετε καμία άγνωστη λέξη, παρά μόνο φρέσκα συστατικά που θα χρησιμοποιούσατε οι ίδιοι για να μαγειρέψετε στον σκύλο σας.

Είναι φ
υσικά υποαλλεργική και ιδιαίτερα εύπεπτη. Γι’ αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για σκύλους με δυσανεξία στη γλουτένη ή ευαισθησία στο στομάχι. Επίσης, με την μεριδοποίηση των 500γρ. παραμένει πάντα φρέσκια και λαχταριστή για τον σκύλο σας.

Είναι ελληνική, γεγονός που συμβάλλει στην υποστήριξη της εγχώριας οικονομίας και επίσης σημαίνει ότι είναι ιδανικά φτιαγμένη για το κλίμα μας.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ξηρά τροφή σκύλου Aellis πραγματικά μοναδική!

> Υψηλή Ποιότητα & Φρέσκα Υλικά
Το πρώτο που κοιτάμε σε μία ξηρά τροφή σκύλου είναι τα συστατικά της, καθώς είναι εκείνα που καθορίζουν την ποιότητά της. Διαβάζοντας τα συστατικά της Aellis όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: αγνά, ολόφρεσκα και ελληνικά υλικά, ανθρώπινης κατανάλωσης.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Aellis περιέχει:

Φρέσκα κρέατα, ανθρώπινης κατανάλωσης από ελληνικές πιστοποιημένες φάρμες.

– Μία πλούσια ποικιλία λαχανικών από Έλληνες παραγωγούς, που παραλαμβάνονται φρέσκα σε καθημερινή βάση.

Superfoods.

Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιείται ωμό στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι διατηρούνται όλα τα πολύτιμα οφέλη του για τα κατοικίδια μας.

> Χωρίς Συντηρητικά

Το ξέρατε ότι μόνο οι φουρνισμένες τροφές μπορούν να αποτελούνται από 100% φρέσκα υλικά, χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά; Πρόκειται για μια μοναδική και αγνή διαδικασία παραγωγής που προσφέρει πλούσια γεύση και εξαιρετική θρεπτική αξία στις συνταγές της Aellis.


> Χωρίς Αλλεργιογόνα

Η Aellis είναι φυσικά υποαλλεργική, καθώς δεν περιέχει καθόλου αλλεργιογόνα όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι και η σόγια. Το μικρό ποσοστό καλών υδατανθράκων που είναι απαραίτητοι για την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή του σκύλου σας, προσλαμβάνεται μέσω της βρώμης που συγκαταλέγεται στα συστατικά της. Η βρώμη δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και αμινοξέα.

> Πάντα Φρέσκια και Λαχταριστή

Με καθημερινή συνεχόμενη παραγωγή, η Aellis καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς με φρέσκες παρτίδες τροφής και μέγιστη ημερομηνία λήξης τους 9 μήνες. Επίσης, κάθε συσκευασία Aellis περιέχει μεμονωμένα σακουλάκια με 500 γραμμάρια τροφής, σφραγισμένα σε κενό αέρος. Με αυτόν τον τρόπο, η ξηρά τροφή κρατάει όλη τη φρεσκάδα, τη μυρωδιά και τη γεύση της μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στο μπολ του σκύλου σας.

Οι συσκευασίες της Aellis
ελληνική ξηρά τροφή σκύλου aellisΟι συνταγές της Aellis περιλαμβάνουν τις εξής επιλογές: κοτόπουλο, μοσχάρι, πρόβατο και ψάρι σε συσκευασίες των 250 γραμμαρίων, 2 κιλών και 10 κιλών.

Επίσης, υπάρχει και το μοναδικό Mix Συνταγών στη συσκευασία των 10 κιλών που περιλαμβάνει μεμονωμένες συσκευασίες των 500γρ. από όλες τις διαθέσιμες συνταγές της Aellis! 

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα άρθρα για σκύλους.