Καναρίνια

Καναρίνια

Στο Teachers Pet στην Ηλιούπολη θα βρείτε καναρίνια και όλα όσα χρειάζεστε για τη διαμονή και τη φροντίδα τους. Ακόμη σας προσφέρουμε πολύτιμες πληροφορίες για τη σωστή περιποίησή τους.

Τα καναρίνια είναι ντροπαλά και κυρίως μοναχικά ζώα. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι φυσικά το όμορφο κελάηδημα των αρσενικών, καθώς τα θηλυκά καναρίνια δεν κελαηδάνε.

Ο μέσος όρος ζωής τους είναι περίπου 10 χρόνια και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες διαβίωσης που παρέχετε στο καναρίνι σας. Αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή του κατάλληλου κλουβιού, μία πλούσια διατροφή, τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, την τακτική καθαριότητα και άλλα.

Τα καναρίνια αν και συνήθως ζουν μόνα τους στο κλουβί, πρέπει να έχουν χώρο ώστε να ανοίγουν τα φτερά τους και να πεταρίζουν.

Επίσης, η πλούσια διατροφή και τα σωστά συμπληρώματα διατροφής θα εξασφαλίσουν την καλή υγεία του καναρινιού σας. Και υγιές καναρίνι σημαίνει καναρίνι που κελαηδάει. Άλλωστε, η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με το καναρίνι μας είναι ότι σταματάει να κελαηδάει.

Ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες καναρινιών είναι ότι το καναρίνι δεν κελαηδάει. Διαβάστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

Στο Teachers Pet, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία που χρειάζεστε για την καθημερινή περιποίηση των καναρινιών σας και την καλή τους υγεία.

Περισσότερα χρήσιμα άρθρα για καναρίνια θα βρείτε πατώντας εδώ.