Κουνελάκια Μίνι

Κουνελάκια Μίνι

Στο Teachers Pet, το pet shop μας στην Ηλιούπολη θα βρείτε Κουνελάκια Μίνι και όλα όσα χρειάζεστε για μία όμορφη συμβίωση με αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια.

Τα Κουνελάκια Μίνι είναι κουνελάκια μικρού μεγέθους και ο μέσος όρος ζωής τους κυμαίνεται γύρω στα 7 χρόνια.Τα Κουνελάκια είναι πολύ καθαρά ζώα. Περιποιούνται το τρίχωμά τους αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, ενώ μπορούν να εκπαιδευτούν να πηγαίνουν στην ειδική τριγωνική τουαλέτα τους.

Κάθε κουνελάκι έχει τον δικό του χαρακτήρα τον οποίο θα γνωρίσετε μέσα από την καθημερινή επαφή σας μαζί του. Έτσι όχι μόνο θα χτίσετε μία όμορφη σχέση με το κουνελάκι σας, αλλά και θα μάθετε τι του αρέσει και τι όχι.

Τα Κουνελάκια Μίνι έχουν ανάγκη από αρκετή άσκηση. Γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να τα βγάζουμε από το κλουβί τους καθημερινά, πάντα υπό επιτήρηση ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά τους. Βλέπετε είναι εύκολο για τα κουνελάκια να μασουλήσουν οτιδήποτε μέσα στο σπίτι σας.

Για να κρατήσουμε τα κουνελάκια μας υγιή και χαρούμενα πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μία ποικιλία διατροφής. Επιλέγουμε ποιοτικές τροφές που προορίζονται ειδικά για κουνέλια ανάλογα με την ηλικία τους. Το φρέσκο χόρτο είναι επίσης πολύ σημαντικό και πρέπει να υπάρχει συνέχεια διαθέσιμο στην ειδική θήκη.

Τα κουνελάκια χρειάζονται παιχνίδια ειδικά φτιαγμένα για εκείνα από φυσικά υλικά. Τα παιχνίδια προσφέρουν μία ευχάριστη απασχόληση στο κουνελάκι σας. Μάλιστα είναι απαραίτητα, ειδικά τις ώρες που μένει μόνο του.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια για κουνέλια διαβάζοντας το σχετικό άρθρο μας εδώ.

Στο Teachers Pet, σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε τα κουνελάκια σας να είναι υγιή και χαρούμενα.

Περισσότερα χρήσιμα άρθρα για κουνέλια θα βρείτε πατώντας εδώ.