Κουνελάκια Μίνι

Κουνελάκια Μίνι

Στο Teacher’s Pet, το boutique pet shop στην Ηλιούπολη, θα βρείτε Κουνελάκια Μίνι και όλα όσα χρειάζεστε για μία όμορφη συμβίωση με αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια.

Τα Κουνελάκια Μίνι είναι κουνελάκια μικρού μεγέθους και ο μέσος όρος ζωής τους κυμαίνεται γύρω στα 7 χρόνια.Τα Κουνελάκια είναι πολύ καθαρά ζώα. Περιποιούνται το τρίχωμά τους αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, ενώ μπορούν να εκπαιδευτούν να πηγαίνουν στην ειδική τριγωνική τουαλέτα τους.

Κάθε κουνελάκι έχει τον δικό του χαρακτήρα τον οποίο θα γνωρίσετε μέσα από την καθημερινή επαφή σας μαζί του. Έτσι όχι μόνο θα χτίσετε μία όμορφη σχέση με το κουνελάκι σας, αλλά και θα μάθετε τι του αρέσει και τι όχι.

Τα Κουνελάκια Μίνι έχουν ανάγκη από αρκετή άσκηση. Γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να τα βγάζουμε από το κλουβί τους καθημερινά, πάντα υπό επιτήρηση ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά τους. Βλέπετε είναι εύκολο για τα κουνελάκια να μασουλήσουν οτιδήποτε μέσα στο σπίτι σας.

Για να κρατήσουμε τα κουνελάκια μας υγιή και χαρούμενα πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μία ποικιλία διατροφής. Επιλέγουμε ποιοτικές τροφές που προορίζονται ειδικά για κουνέλια ανάλογα με την ηλικία τους. Το φρέσκο χόρτο είναι επίσης πολύ σημαντικό και πρέπει να υπάρχει συνέχεια διαθέσιμο στην ειδική θήκη.

Τα κουνελάκια χρειάζονται παιχνίδια ειδικά φτιαγμένα για εκείνα από φυσικά υλικά. Τα παιχνίδια προσφέρουν μία ευχάριστη απασχόληση στο κουνελάκι σας. Μάλιστα είναι απαραίτητα, ειδικά τις ώρες που μένει μόνο του.

Μάθετε περισσότερα για το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια για κουνέλια.

Στο Teacher’s Pet, σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε τα κουνελάκια σας να είναι υγιή και χαρούμενα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για κουνέλια.

Δείτε όλα τα άρθρα & νέα από το Teacher’s Pet – Boutique Pet Shop.