teachers pet boutique pet shop advance διαγωνισμός
Διαγωνισμός για τους ιδιοκτήτες σκύλων από το Teacher’s Pet – Boutique Pet Shop!
 
Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει 3 νοστιμότατα δώρα για τον σκύλο του.
 
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 δώρα τα οποία κερδίζει ένας τυχερός και είναι όλα τα παρακάτω:
☑️ Advance Ξηρά Τροφή Σκύλου – Συσκευασία 1,5kg
☑️ Piper Κονσέρβα Υγρή Τροφή Σκύλου – Συσκευασία 400gr
☑️ Λιχουδιές Celebrate Freshness – Συσκευασία 100gr

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μας γίνεται μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 27/3/2022 έως και 3/4/2022. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook στις 4/3/2022.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, όπως περιγράφονται παρακάτω.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 27/3/2022 έως και 3/4/2022 (ώρα 12:00μ.μ.) που ορίζεται ως η Λήξη του Διαγωνισμού. Ο διοργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διάρκεια του διαγωνισμού κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης στο Διαδίκτυο.

Διαδικασία Συμμετοχής: Like στη σελίδα του Διοργανωτή στο Facebook και Σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο Facebook. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα βήματα. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει κατά απόλυτη κρίση του ίδιου οποιαδήποτε συμμετοχή κρίνει ότι είναι προϊόν παράνομων ή αθέμιτων ενεργειών.

Δώρα Διαγωνισμού: 1 συσκευασία 1,5kg Ξηράς Τροφής Σκύλου Affinity Advance επιλογής του Διοργανωτή, 1 Κονσέρβα Υγρής Τροφής Piper 400gr σε γεύση επιλογής του Διοργανωτή και 1 συσκευασία 100gr λιχουδιές Celebrate Freshness επιλογής του Διοργανωτή. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τον ίδιο τον νικητή στο φυσικό κατάστημα του Διοργανωτή σε διάστημα 1 εβδομάδας από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού. Για την ταυτοποίηση του νικητή ενδέχεται να ζητηθούν έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του (π.χ. αστυνομική ταυτότητα).

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!