ΤΟ PET SHOP ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Delivery σε λίγα λεπτά!

Κάντε την παραγγελία σας από κινητό, tablet ή υπολογιστή και θα παραλάβετε σε λίγα μόνο λεπτά. Οι παραδόσεις του Teacher’s Pet – Pet Shop γίνονται σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες delivery.

online pet shop delivery teachers pet
PET SHOP DELIVERY

Συχνές Ερωτήσεις

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε εξαρτώνται από την ακτίνα διανομής που μας προσφέρει κάθε εφαρμογή. Για να δείτε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας, μπείτε στο efood ή τη wolt και αναζητήστε το κατάστημά μας πληκτρολογώντας Teacher’s Pet - Pet Shop.

Παραλαμβάνετε σε λίγα μόνο λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας! Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Τόσο το efood όσο και η wolt εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας, πριν την παραγγελία σας. Καλέστε μας στο 2112130665 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-14:00.

Γιατί να επιλέξω το
pet shop delivery;

Αν και απολαμβάνουμε την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, καταλαβαίνουμε ότι οι μετακινήσεις δεν είναι πάντα εύκολες.

Η έλλειψη χρόνου, το απαιτητικό ωράριο εργασίας, η διαμονή σε άλλη περιοχή είναι μερικοί μόνο λόγοι για να παραγγείλετε online.

Κάντε τα ψώνια σας ηλεκτρονικά από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας και παραλάβετε σε λίγα λεπτά.

Δείτε το κατάστημά μας στο efood.

Δείτε το κατάστημά μας στη wolt.

Το No1 pet shop delivery